Doğadan Gelen Mucize: Aloe Vera Jel

Mackas Laboratories

let's call you

Products
Home Products
Doğadan Gelen Mucize: Aloe Vera Jel

Aloe Vera mucizesine merhaba deyin! Aloe Vera cildi besleyici, yenileyici ve tedavi edici özelliği ile günümüzün şifa kaynaklarından biri. Hem görüntüsü hem içerdiği etken maddeler nedeniyle sevilen bir bitki olan Aloe Vera ‘’Macka’s Pharma’’ ailesininde vazgeçilmez ürünlerinden.

Macka’s Aloe Vera Jel; cildi sakinleştirme ve yenileme özelliği ile acılı birçok işlemden sonra kullanılabilecek en etkili dermokozmetik üründür. Güneş yanığı, lazer epilasyon, ağda ve traş sonrası cildin en hassas olduğu zamanlarda sizlerin yanında olan Aloe Vera Jel içerisinde bulunan Hyaluronic Asit ile cildinizin gençleşmesinde de etkilidir.
Hyaluronic Asit cilt hücrelerindeki nem dengesinin sağlanması ve daha canlı bir cilde sahip olmamızda etken maddelerden. Cildimiz tarafından Hyaluronic Asit üretimi yapılsada yıllar geçtikçe azalmalar meydana gelmektedir. Dışarıdan destek alarak nem dengesinin sağlanması önemlidir. Bu noktada bizlerin vazgeçilmezi olan Aloe Vera Jel bir kere daha ön plana çıkmaktadır. Birçok uzman tarafından önerilen Aloe Vera Jel ile sizde tanışınca vazgeçemeyeceksiniz.

 

No comments yet